Rugăciunea este Putere …

În ultimii doi ani, Dumnezeu ne-a pus pe inimă tot mai mult mijlocirea și închinarea  în casa Lui. Credem că Dumnezeu ne cheamă tot mai mult a ne lăsa transformați pe genunchi și a vedea lumea din jur transformată prin rugăciune.

Casa de rugăciune este o lucrare de slujire prin închinare și mijlocire, inițiată, susținută și sub autoritatea bisericii C3.

Casa de rugăciune are ca scop susținerea spirituală a lucrărilor bisericii C3, bisericii din Brașov, România și din întreaga lume.

În timpul programelor casei de rugăciune accesul este deschis către orice persoană care dorește să participe.

În casa de rugăciune :

–         Puteți să aveți un timp liniștit în prezența lui Dumnezeu, să citiți sau să studiați Scriptura

–         Să vă rugați pentru motive personale (în gând sau cu voce înceată), sau să vă alăturați slujitorilor în a vă ruga și închina după direcția dată din fața

Pentru cei care doresc să se implice ca și slujitori în casa de rugăciune vă rugăm să contactați coordonatorul Casei de Rugăciune sau păstorii bisericii C3.

  1. Viziunea Casei de Rugăciune C3:
  • susținerea în rugăciune a lucrării bisericii și a slujitorilor
  • primire de călăuzire și strategi specifice.
  • a aduce prezența lui Dumnezeu și a harului Său peste biserică și peste Brașov;
  • biruință în înaintarea evangheliei în Romania;
  • formare de lucrători pe genunchi: prin rugăciune consecventă, călăuzire și înțelegerea planului lui Dumnezeu la un nivel personal al celor care slujesc în casa de rugăciune.
  • atingerea națiunilor prin mijlocire pentru misiunile prezente in fiecare națiune și/sau rugăciuni pentru ridicare de misionari.
  • un loc în care închinarea și mijlocirea să fie neîntreruptă, 24/24h

Dumnezeu cheamă în fiecare generație oameni care să stea cu mâinile ridicare în mijlocire pentru ca Împărăția lui să înainteze

Come Join Us